A Maya Gobelin webáruház vásárlási és felhasználási feltételei

Felek:

A webáruház üzemeltetője: Garami Artúr E.V. 6500 Baja, Petőfi S. u. 36., adószám: 75788764-1-23)

Vevő: a megrendelő űrlapon keresztül vásárlást kezdeményező személy

Tárgy: 

A https://bellagobelin.hu domain alatt elérhető Bella Gobelin webáruház / weboldal használata és a webáruházon keresztül történő vásárlás feltételei.

Termékárak

A feltüntetett termékárak, részösszegek és a kosár végösszege AAM miatt 0% áfát tartalmaznak.

Számlázás

A webáruház üzemeltetője kisadózó, így nem áll módunkban cégek vagy egyéni vállalkozások részére értékesíteni. Kizárólag magánszemélyek vásárolhatnak a webáruházban és kizárólag magánszemélyek részére tudunk számlát kiállítani.

Szállítási határidők

Kérem vegye figyelembe, hogy a termékeket az Ön megrendelése alapján küldjük gyártásba (nyomtatásra), melynek az átfutási ideje 1-2 nap. Amennyiben színre válogatott hímzőfonállal rendel terméket, akkor a fonalak válogatása a megrendelések sorrendjében történik, emiatt a feldolgozási idő a megrendelések mennyiségétől függően további 1-5 nappal tovább tart. A kiszállítás időtartama 1-2 nap, de legtöbb esetben a feladástól számított következő napon megérkezik a termék.

Szállítási és fizetési módok

Amennyiben a postai utánvételes szállítást választja (csak Magyarországi címre lehetséges), úgy a rendszer automatikusan a rendelés értékéhez számolja az utánvétes kezelés költségét, mely egységesen 490 Ft

Előre átutalás, bankkártyás fizetés és banki készpénz befizetés esetén magyarországi címre a szállítás postaköltsége 1.290 Ft.

Magyarországon kívüli címre rendelés esetén csak előre átutalással történő fizetést tudunk elfogadni. Ebben az esetben a postai szállítás költsége a mindenkori postai díjszabás alapján történik a csomag súlyától függően. Magyarországon  kívülre a világ bármely országába a szállítási díj: 4.800 Ft

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Szállítási és fizetési módokról több információt ide kattintva tudhat meg.

Termékgarancia és vásárlástól való elállás

Kérjük, hogy olvassa el a vonatkozó rendelkezéseket ide kattintva.

Garanciális ügyintézés: +36(70)3034868

Adatvédelem

A Bella Gobelin webáruház adatvédelmi szabályzatát itt érheti el.

Általános

A nem szabályozott kérdésekben a Ptk.-ban meghatározott általános szabályozás érvényes. Ezen szerződés a szolgáltató bajai székhelyén jön létre, mely alapján bármilyen jogvita esetén a szolgáltató székhelye szerinti bíróság az illetékes.

Ezen szerződés aláírások nélkül is érvényes, érvényessége ráutaló magatartással lép hatályba.